DET BÄSTA FRÅN BROMMA

En sida helt tillägnad vårt härliga Bromma, dess historia, nutid och med blicken riktad mot framtiden. Vi följer utvecklingen och skriver om vad som händer i Bromma - från företagsutveckling till nya byggen, kulturevenemang och mycket mer.

EN NÄRFÖRORT I STOCKHOLMS KOMMUN

När det gäller nycklar och lås, nya och gamla, en låssmed kan hjälpa till

Trygghet är att kunna låsa om sig. Veta att ingen obehörig kan ta sig in. Eller har du tappat dina nycklar? Behöver du nya lås eller nya nycklar, kontakta en låssmed i Bromma för råd och hjälp.

Oavsett om det gäller ett företag eller ett privathem, alla behöver ett säkert låssystem och bra lås. Idag är det allt vanligare med digitala lås. Det kan vara en bra lösning på ett företag där mycket personal rör sig in och ut. Kodlås som man kan byta kombination på istället för att byta ut alla nycklar är också en smidig lösning. Fönsterlås av olika slag tänker man kanske inte alltid på men, de flesta inbrott sker via fönster. Se till att dina saker är skyddade genom att sätta lås på fönster som nås från marken. Har du bara tappat din nyckel då är låssmeden räddningen.

Olika sorters lås och tjänster

Hos en låssmed i Bromma kan man få hjälp med de allra flesta lås och lösningar kring låsanordningar. Skulle du råkat tappa din nyckel eller dörren gått i baklås, kan du få hjälp med upplåsning. Vill du byta lås för att nycklar är på vift eller låset inte uppfyller säkerheten, då kan du få hjälp att byta mot ett nytt lås. Vill du installera kodlås eller ett digitalt lås? Låt låssmeden montera det. Du kanske behöver ett helt låssystem med nycklar som är kopieringsskyddade? Eller så vill du installera ett lås till balkongen eller altanen? Låssmeden hjälper dig med råd om godkända lås och montering. Vill du ha ett tittöga i dörren? Eller en dörrstängare? Inga problem. Med erfaren och kunnig personal får du hjälp med allt inom lås.

Moderna och godkända lås

Till moderna lås räknas de lås som inte kräver nyckel i traditionell mening. Det kan vara ett passerkort istället. Den typen av lås kan uppdateras och anpassas snabbt och enkelt och kräver inte låsbyte av en hel fastighet. Kodlås kan också enkelt uppdateras och man kan enkelt ändra koden när det behövs eller med jämna mellanrum för höjd säkerhet. För barn är det ofta enklare att hantera sådana lås istället för att alltid komma ihåg att ta med sig nyckeln. Några av de märken som låssmeden erbjuder är välkända såsom Assa Abloy, Kaba, Fas, Boda, EVVA och Geze. Det är beprövade märken av hög kvalitet som tål hårda påfrestningar. Vi rekommenderar denna hemsida: https://www.låssmedbromma.nu

31 Jan 2020

DET BÄSTA FRÅN BROMMA

En sida helt tillägnad vårt härliga Bromma, dess historia, nutid och med blicken riktad mot framtiden. Vi följer utvecklingen och skriver om vad som händer i Bromma - från företagsutveckling till nya byggen, kulturevenemang och mycket mer.